Machete Logo
» Prima pagina    | Articole    |     Transport si livrare    |     Privacy notice    |     Conditii de utilizare    |     Contact   
Saturday, 17 April 2021  
Produse
Cautare

Cuvant cheie:


Pret intre:
si:


Folositi cuvinte-cheie pentru a gasi produsul cautat.

Producatori


Articole
Linkuri
Cereti cardul VIKING ART & HOBBY SHOP
10/06/2015
Magazinul nostru din Bucuresti, Sos. Pantelimon, nr. 93 precum si www.VikingShop si www.machete.ro, rasplatesc fidelitatea tuturor clientilor prin Cardul de Fidelitate Viking Art & Hobby Shop. Programul este PERMANENT si CUMULATIV IN TIMP oferind foarte multe beneficii prietenilor magazinelor noastre!

DISCOUNTURI PERMANENTE
Peste 1500 lei – 2%
Peste 2500 lei – 4%
Peste 3500 lei – 6%
Peste 4500 lei – 8%
Peste 5500 lei – 10%

De ex. dupa ce ati efectuat cumparaturi de l500  lei fara TVA, nu conteaza in cat timp,  aveti un discount pe viata de 2% pana cand ajungeti la nivelul  de discount urmator.

15% DISCOUNT DE „LA MULTI ANI”
Cu ocazia zile dumneavoastra de nastere sau a zilei onomastice va oferim 15 % discount la cumparaturile efectuate la noi. Nu se socotesc produsele care deja sunt in alte promotii sau care au adaosul sub 15%.

ACCES LA WEEKENDUL REDUCERIOR
Odata pe luna, in cea de-a treia sambata a lunii, organizam reduceri foarte atractive de care doar posesorii Cardului de Fidelitate Viking Art & Hobby Shop pot beneficia.
AMBALAJ DE CADOU GRATUIT
Nu trebuie decat sa ne semnalati ca doriti sa oferiti produsele alese in dar. Avem ambalaje multicolore, fundite fantezie sau pungi de hartie, iar articolul ales de catre dumneavostra va fi foarte frumos ambalat.

SEDINTE FOTO GRATUITE CU LUCRARILE FAVORITE
Cu ocazia intalnirilor lunare pe care le organizam la magazinul nostru Viking Art & Hobby Shop din Sos. Pantelimon, nr. 93, va oferim bucuria de a va fotografia lucrarile in micul nostru studio foto. Fotografiile vor fi postate (cu acordul dumneavoastra) pe site-urile si forumul nostru. Trebuie doar sa ne anuntati din timp ca doriti o sedinta foto.


inapoi...


Cos produse
Cosul meu (0 produse)
Autentificare

E-mail:
Parola:
Produse noi
Pret: 10,00 Lei
Promotii
Pret: 489,00 Lei
Newsletter
Numele dvs.:
E-mail:
Designed by GT3 CUSTOM SOFTDESIGN
Machete.ro © Copyright 2007-2021, Toate drepturile rezervate!