Machete Logo
» Prima pagina    | Articole    |     Transport si livrare    |     Privacy notice    |     Conditii de utilizare    |     Contact   
Saturday, 8 May 2021  
Produse
Cautare

Cuvant cheie:


Pret intre:
si:


Folositi cuvinte-cheie pentru a gasi produsul cautat.

Producatori


Articole
Linkuri
Traditional romanesc La Blouse Roumaine - Demetria
26/12/2013

  Traditional romanesc La Blouse Roumaine - Demetria

  La Blouse Roumaine - Demetria ne reaminteste cat de frumoase sunt iile romanesti, camasile barbatesti, vestele si bunditele impodobite cu broderii traditionale, costumele populare pline de farmec si culoare, promovand cu mandrie portul popular stramosesc si frumoasele noastre cusaturi.

  Partea si mai frumoasa este ca toate articolele La Blouse Roumaine - Demetria sunt reinterpretate, stilizate, adaptate vremurilor noastre, prin urmare pot fi purtate in timpul zilei sau cu ocazia unor evenimente speciale.

  Ii urmarim cu bucurie pe FaceBook https://www.facebook.com/pages/La-Blouse-Roumaine-Demetria/253810988071702, dar si postarile de pe paginile www.LaBlouseRoumaine.ro si www.costumepopulare.wordpress.com, unde am vazut cateva articole foarte interesante. 

  Stergarul cu motive traditionale, despre care La Blouse Roumaine - Demetria ne-a spus ca se poate realiza la diferite dimensiuni, in culorile care ne plac.   Perdea cu motive populare stravechi, pentru casa de vacanta.


  Sa traim si sa simtim romaneste alaturi de prietenii nostri de la La BlouseRoumaine - Demetria!

  inapoi...


Cos produse
Cosul meu (0 produse)
Autentificare

E-mail:
Parola:
Produse noi
Pret: 10,00 Lei
Promotii
Pret: 489,00 Lei
Newsletter
Numele dvs.:
E-mail:
Designed by GT3 CUSTOM SOFTDESIGN
Machete.ro © Copyright 2007-2021, Toate drepturile rezervate!