» Prima pagina    |     Articole    |     Transport si livrare    |     Privacy notice    |     Conditii de utilizare    |     Contact   
12 August 2020  

Revell 6654 AT-RT

Revell 6654 AT-RT
All Terrain Recon Transport

AT-RT a fost proiectat ca vehicul de recunoastere fiind si o arma formidabila impotriva infanteriei, in special al robotilor cunoscuti ca “battle droids”, datorita tunului sau (“blaster canon”). A fost precursorul AT-ST (All Terrain Scout Transport).

Caracteristici:
Viteza: 75 km/h
Lungime: 2.9 m
Inaltime: 3.7 m

Kit-ul:
Lungime: 138 mm
Inaltime: 182 mm
Nr. piese: 46

Kit-ul este Easy Kit (este gata vopsit din fabrica si nu necesita adeziv pentru asamblare) imbunatatit. Pistoanele in miscare au fost vopsite cu aluminiu, baza lor fiind vopsita cu negru. La partile vopsite, in locul unde se prind pe rame dupa taiere si slefuire au ramas zone de culoarea plasticului. Unde s-a putut am acoperit cu praf negru, unde nu s-a putut am vopsit. Corpul vehicului se prinde de puntea cu picioarele printr-o piesa mica de numai 4×4 mm. In cursul montarii s-a rupt astfel ca tot corpul a trebuit sa fie lipit.

Pentru invechire am folosit tot praf negru si pe alocuri roscat, am dat doua gauri in blindaj (nu am mai stat sa topesc marginile cu acul rosu presupund ca s-a tras cu un dematerializator de particule care lasa marginile intacte :P). Am ciupit cu cutitul marginile iar in ciupitura am vopsit cu aluminiu, asta in special in locurile cu blindaj care apara soldatul presupund ca s-a tras de pe sol in el. Tot cu aluminiu am mai “ciupit” si pe alocuri, tot pe blindaj, oxidul depus peste aliaj ca si cand s-ar fi tras de sus, dintr-o aeronava.

Terenul l-am facut cu pamant uscat si mojarat amestecat cu boia pentru a da o tenta mai roscata.

Figurina este din cauciuc asa ca nu am reusit sa inlatur bavurile, este turnata dintr-o bucata . Am bagat-o in congelator cu speranta ca se va intari si voi putea lucra dar nu s-a putut.

Per total imi este greu sa inteleg cum se deplaseaza sau macar cum poate sta in picioare acest vehicul. Am incercat sa pun picioarele in toate pozitiile pana cand am rupt un piston. Asa ca am abandonat si l-am pus cum a dat Dumnezeu, numai in picioare sa stea.

Am lasat totusi picioarele mobile astfel incat sa-l pot aseza in diverse pozitii, doar un picior este fixat pe sol.

12-at-rt-01.JPG

12-at-rt-02.JPG

12-at-rt-03.JPG

12-at-rt-04.JPG

12-at-rt-05.JPG

12-at-rt-06.JPG

12-at-rt-07.JPG

12-at-rt-08.JPG


Machete.ro © Copyright 2007-2020, Toate drepturile rezervate.