» Prima pagina    |     Articole    |     Transport si livrare    |     Privacy notice    |     Conditii de utilizare    |     Contact   
14 August 2020  

Cavalerie engleza

Kit: Cavalerie engleza
Producator: Zvezda
Cod: 8818
Scara: 28 mm
Nr. Piese: 8 figurine, 8 cai
Culoare plastic : gri
Grad dificultate: 2

Kit-ul face parte din sistemul de Wargames “Ring of Rule”. Cutia se desface frontal , prin ridicarea capacului.

royal_cavalry_01.jpg

Pe spatele cutiei sunt date si cateva propuneri de vopsire.

royal_cavalry_02.jpg

Kit-ul contine:

1. instructiuni de asamblare

royal_cavalry_03.jpg

2. instructiuni pentru joc

royal_cavalry_05.jpg

3. decaluri pentru scuturi

royal_cavalry_06.jpg

4. o foaie format A4 din care se decupeaza steaguri

royal_cavalry_07.jpg

5. patru rame identice din care se asambleaza corpurile cailor (fara cap si harnasament care sunt pe rama cu figurine) precum si postamentele pentru ei

royal_cavalry_08.jpg

6. patru rame identice din care se asambleza cele opt figurine.

royal_cavalry_09.jpg

7. suporturi pentru postamentele figurinelor

royal_cavalry_10.jpg

Rama pentru cai contine corpurile cailor, sunt sub forma a patru jumatati. Astfel prin asamblare diferita se pot obtine patru posturi diferite. Pentru capetele cailor exista doua posibilitati: un cap normal, in care se vede fraul si zabala, si un altul in care fruntea si gatul sunt acoperite de armura.

Fiecare rama pentru figurine contine piesele pentru doua figurine si pentru doi cai. Exista foarte multe posibilitati de asamblare date de tipul de armura, coif, arma, scut.

O figurina este infatisata purtand armura din placi iar cealalta armura din zale.

Sunt date patru tipuri de coifuri: unul cu viziera lasata, unul gen corintic, amintind de coifurile hoplitilor greci, si doua fara viziera, diferite intre ele ca model, in care toata fata ramane expusa. Pentru coifuri este prevazut si un panas. Un alt panas este pentru calul cu armura.

Cele doua figurine pot fi inarmate diferit: exista doua lanci de turnir, o sulita pe care se poate monta un stindard, o sabie mare, doua sabii mai mici, un pumnal, o sabie in teaca, un buzdugan, un arc si tolba cu sageti, o arbaleta si tolba ei, mai mica, si un corn. Arbaleta, arcul si cornul sunt turnate direct atasate de mana, care se lipeste de corp. Pentru celelate arme exista brate specifice de care se lipeste arma dorita, in total existand douasprezece brate.

Scuturile sunt in numar de doua, unul in forma de para intoarsa, mai lung, celalalt mai scurt, cu coltul dreapta sus decupat pentru a lasa loc lancei de turnir.

Pentru cai exista harnasament din piele. Pentru calul cu capul si gatul invelite in armura exista suplimentar placi de armura si pentru corp, una in partea din fata, care apara pieptul si doua in spate, fiecare pe cate o latura, cu rol in aparara pulpei. Armura se fixeaza peste harnasamnet.

Practic exista un numar de 1280 posibilitati de montare ( 4 posturi cai x 2 capete cai x 2 armuri x 4 coifuri x 10 arme x 2 scuturi = 1280, fara a socoti pumnalul, care este totusi o arma secundara, nu este o arma dedicata cavaleriei).

Echipa machete.ro
Dumitrescu Alexandru


Machete.ro © Copyright 2007-2020, Toate drepturile rezervate.